Tjänster

Bygg Rosen är ett flexibelt byggföretag som erbjuder en mängd olika tjänster inom bygg. Ett urval val av dessa är:
  • Tillbyggnad & Utbyggnad
  • Fastighetsservice & Byggservice
  • Industrianläggningar
  • Kontorsmiljöer & Butiksmiljöer

Tillbyggnad & Utbyggnad

När det gäller tillbyggnad och utbyggnad har Bygg Rosen lång erfarenhet och den spetskompetens som behövs för större eller mindre projekt. Våra projektledare och hantverkare är vana att slutföra enligt avtal på ett ansvarsfullt sätt. Det är bara att fråga våra kunder. Ta gärna en titt:

http://www.byggrosen.se/index.php/referenser/

Fastighetsservice & Byggservice

Servicearbeten inom bygg och fastighetsbranschen är naturlig mark för Bygg Rosen. Eftersom vi arbetar med detta område löpande har tiden har gett oss möjlighet att utveckla och finslipa våra metoder. Vi kan hjälpa dig med alla typer av fastighets- och byggservicearbeten. Med ett stort antal fullt utrustade servicebilar och en vältrimmad organisation utför vi allt från mindre servicejobb till större entreprenader. Personlig service och snabba insatser är för oss självklart.

Industrianläggningar

Inom marknadssegmentet industri har vi hjälpt många företag att nå sin vision. Bygg Rosen utför alla typer av industrianpassningar exempelvis betongreparationer, rivningar, ombyggnader, byggnation av nya lagerhallar och kontor. Våra medarbetare har stor vana att ingå i projektgrupper för både små och stora projekt. Vi lägger stor vikt på säkerhet, miljö, kvalitet och kostnadseffektivitet. Ofta finns det önskemål om att vi ska utföra vårt arbete under pågående verksamhet. Bygg Rosen är kända för att hålla en hög servicenivå med stor flexibilitet i vårt arbetssätt.

Kontorsmiljöer och butiksmiljöer

Bygga om, renovera och inreda kontorsmiljöer och butiksmiljöer är ett område vi får allt fler förfrågningar inom. Det kan handla om enklare projekt till större mer omfattande uppdrag som t.ex 13000 kvadratmeter kontorsanpassning. Vanliga uppdrag är t.ex riva väggar och sätta upp nya, bygga tilltalande nya entréer, lastkajer, kontor och omklädningsrum mm.